News

30

11

2012

Excellent SME Serbia Setifikat

Po izboru Privredne komore Srbije i bonitetne kuće Coface, Babbler Media Marketing d.o.o. je svrstan u uspešna i pouzdana preduzeća. Naime, u postupku evaluacije za izdavanje setifikata Excellent SME Serbia, Babbler Media Marketing je dobio natprosečnu bonitetnu ocenu.

15

09

2012

Babbler Media Marketing radi produkciju i postprodukciju spotova za kampanju Popis poljoprivrede 2012. U Republici Srbiji!

Popis poljoprivrede 2012

Počinje emitovanje prvog  od serije spotova za Popis poljoprivrede 2012. u Republici Srbiji u produkciji Babbler Media Marketing-a. Spot je animirani kolaž. Cilj spota je da na slikovit i razumljiv način objasni ciljeve i koristi dobijene od popisa, kako i da isti popularizuje kod ciljne grupe.

Video spot možete pregledati na: http://www.babbler.rs/video

18

05

2012

Marina Brbaklić Tepavac, regionalni pobednik za Evropu na 4. IAA Dentsu konkursu postera

4th IAA Dentsu Poster Competition

Na nadavno održanom 4. IAA Dentsu konkursu postera lansiranom u saradnji sa međunarodnom kampanjom Konferencije UN-a o održivom razvoju, rad Marine Brbaklić Tepavac, izvršnog direktora Babbler Media Marketing-a, a ispred Fakulteta Dramskih Umetnosti u Beogradu, osvojio je mesto regionalnog pobednika za Evropu. Poster će biti izložen u junu na  2012 ACT Responsible Expo izložbi u Kanu, u toku festivala “Cannes Lions”.

Detaljnije informacije možete da pregledate na:

13

12

2011

Babbler Media Marketing pobednik na pitch-u za British Council!

Babbler Media Marketing pobedio je na pitch-u za idejno rešenje i produkciju dva TV spota za klijenta British Council. Spotovi će promovisati dva on-line portala za učenje enleskog jezika, LearnEnglish i LearnEnglish Kids.
Pomenuti spotovi će biti emitovani u nekoliko zemalja na tržištu Zapadnog Balkana sa različitim voice-overom.
Bravo!!!

10

04

2011

Rođendan!

Babbler 10.-ti rođendan

Nakon deset godina plivanja u moru reklama, ono na šta smo najviše ponosni je dugoročno (ponekad apsolutno, ponekad delimično i skeptično) poverenje naših klijenata. Vama dugujemo najveću zahvalnost. Naročtito svima onima koji su vikali "hop,hop,hop!” duž ponekada strme i krivudave staze.

10-ti rođendan

01

03

2011

Web sajt za Čardu Andrić

Babbler Media Marketing - čarda Andrić

Nakon serije štampanih reklamnih materijala koje smo izradili za čardu Andrić, kao i za hotel Andrić, naš stari klijent se odlučio za neke novije oblike reklamiranja.

Trenutno je u toku mini internet kampanja putem banera i vesti sa ciljem da se ukaže na sjajnu atmosferu i odličnu hranu koju ovaj restoran nudi.

Takođe smo za potrebu kampanje uradili i kompletan redizajn web sajta čarde Andrić i obogatili ga nekim novim opcijama.

Sajt možete pogledati na adresi restoranandric.co.rs.

PS. U poverenju, ako planirate posetu čardi, ne propustite njihov riblji paprikaš!

novi sajt