Ko je "Babbler"?

Na prvom mestu mi smo radna agencija. A rad stvara bolje rezultate. Takođe, mi smo full-service agencija koja u svoj portfolio inkorporira sve marketinške komunikacije. Ovo iz razloga što samo integrisan pristup pronalazi rešenja za sve komplikovanije probleme recesionog tržišnog ambijenta. I konačno, mi smo tim okrenut dugoročnim odnosima sa našim klijentima.
Pre deset godina otvorili smo vrata agencije sa pregršt ideja i nekolicinom lokalnih klijenata. Tokom deset godina sazrevamo kao tim i generator ideja.
2007. god potpisujemo ugovor sa uvoznikom brenda Samsung o potpunom marketinškom servisu na teritoriji Srbije i Crne Gore.
Poslednjih godina investirali smo u izgradnju sopstvenih outdoor medija kroz mrežu "outdoor communications", čiji se bilbordi prostiru na celokupnoj teritoriji Republike Srbije.
Verujemo da bolje ideje vode ka boljim rezultatima. Boljem imidžu korporacije i/ili brenda, većem tržišnom učešću i finansijskom rezultatu. Naše ideje i rezultati godinama su visko vrednovani od strane relevantnih strukovnih institucija i šire javnosti.
Klijenti nas vide kao veoma kreativan (i zabavan) produžetak njihovog internog marketing tima. Koristeči holistički i u potpunosti integrisan pristup, zajedno sa svakim klijentom kreiramo marketinška rešenja koja imaju uticaja na svaki aspekt njihovog poslovanja i proizvode rezultate brzo.
Od digitalnih platformi sa robusnim društvenim medijima do radio, TV i outdoor oglašavanja, radimo sve. Ok, skoro sve.

Video. Audio. Web design. Print design. iMedia. Outdoor.

I lista se nastavlja...