Belgrade Gastro Fest

Godina: 2014

Video: 

Slika: 
Belgrade Gastro Fest
Redosled: 
5

30

11

2012

Excellent SME Serbia Setifikat

Po izboru Privredne komore Srbije i bonitetne kuće Coface, Babbler Media Marketing d.o.o. je svrstan u uspešna i pouzdana preduzeća. Naime, u postupku evaluacije za izdavanje setifikata Excellent SME Serbia, Babbler Media Marketing je dobio natprosečnu bonitetnu ocenu.


15

09

2012

Babbler Media Marketing radi produkciju i postprodukciju spotova za kampanju Popis poljoprivrede 2012. U Republici Srbiji!

Počinje emitovanje prvog  od serije spotova za Popis poljoprivrede 2012. u Republici Srbiji u produkciji Babbler Media Marketing-a. Spot je animirani kolaž. Cilj spota je da na slikovit i razumljiv način objasni ciljeve i koristi dobijene od popisa, kako i da isti popularizuje kod ciljne grupe.

Video spot možete pregledati na: http://www.babbler.rs/video


18

05

2012

Marina Brbaklić Tepavac, regionalni pobednik za Evropu na 4. IAA Dentsu konkursu postera

Na nadavno održanom 4. IAA Dentsu konkursu postera lansiranom u saradnji sa međunarodnom kampanjom Konferencije UN-a o održivom razvoju, rad Marine Brbaklić Tepavac, izvršnog direktora Babbler Media Marketing-a, a ispred Fakulteta Dramskih Umetnosti u Beogradu, osvojio je mesto regionalnog pobednika za Evropu. Poster će biti izložen u junu na  2012 ACT Responsible Expo izložbi u Kanu, u toku festivala “Cannes Lions”.

Detaljnije informacije možete da pregledate na:


13

12

2011

Babbler Media Marketing pobednik na pitch-u za British Council!

Babbler Media Marketing pobedio je na pitch-u za idejno rešenje i produkciju dva TV spota za klijenta British Council. Spotovi će promovisati dva on-line portala za učenje enleskog jezika, LearnEnglish i LearnEnglish Kids.
Pomenuti spotovi će biti emitovani u nekoliko zemalja na tržištu Zapadnog Balkana sa različitim voice-overom.
Bravo!!!


Syngenta - kombajn

Slike: 
Redosled: 
1

Syngenta - traktor

Slike: 
Redosled: 
0

10

04

2011

Rođendan!

Nakon deset godina plivanja u moru reklama, ono na šta smo najviše ponosni je dugoročno (ponekad apsolutno, ponekad delimično i skeptično) poverenje naših klijenata. Vama dugujemo najveću zahvalnost. Naročtito svima onima koji su vikali "hop,hop,hop!” duž ponekada strme i krivudave staze.


Hemofarm - Pressing

Klijent: Hemofarm koncern
Brend: Pressing (šumeće tablete protiv alergije)
Godina : 2010.
Spot prikazuje devojku koja zbog alergije nema slobodu, i kreće se sa transparentnim balonom (zorbom) oko sebe. Pressing joj pomaze da se oslobodi i uživa u harmoniji sa prirodom. Spot je rađen za tržište Albanije i Bosne i Hercegovine.
Celokupna produkcija i postprodukcija u izvedbi naše agencije.

Video: 
Slika: 
Hemofarm - Pressing
Redosled: 
3

čarda Andrić

Redizajn sajt za riblju čardu Andrić sa CMS - sistemom za samoažuriranje.

Slika: 
Redosled: 
4
URL adresa: 
http://www.restoranandric.co.rs
Da li je sajt offline?: 
Sajt nije offline